Ayobami Olayemi Oladejo, Sebastian Gruber, Petra Foerst
The internal information (microstructure and moisture distribution) of food products during…
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Eine erfolgreiche Tagung mit hochinteressanten Vorträgen und Postern, vielen guten Fachgesprächen und toller Atmosphäre wurde an der TU München in…
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Protein-rich by-products from conventional plant protein extraction processes, particularly those rich in albumin, are often underutilized. Dr. Petra…
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Mine Ozcelik and Petra Foerst
Triboelectric separation, a solvent-free method, was investigated as a tool for protein enrichment in wheat flour.…
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Marius Reiter, Brittany Berry, Michael Reitmaier, Ulrich Kulozik
Micellar casein concentrate (MCC) is increasingly important as a supplement for…
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Isabel Kalinke, Johanna Röder, Günther Unterbuchberger, and Ulrich Kulozik
Microwave-assisted freeze drying is fast and energy-efficient but can…
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Felix Faber, Nicole Vorhauer-Huget, Maximilian Thomik, Sebastian Gruber, Petra Foerst, Evangelos Tsotsas
This study presents a pore network (PN)…
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Sebastian Gruber, Joshua Greiner, Alexander Eppink, Maximilian Thomik, Frederik Coppens, Nicole Vorhauer-Huget, Evangelos Tsotsas, Petra…
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Sebastian Gruber, alongside a team of international researchers, contributed to a study titled "Pore Shape Matters – In-situ Investigation of…
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Mathias Hilmer; Sebastian Gruber; Zoltán Kis; Michael Schulz; Petra Foerst
The gentle yet cost-effective drying of sensitive products in the food…
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Isabel Kalinke; Ulrich Kulozik
The pursuit of energy-efficient and uniform processing drives ongoing research in microwave-assisted freeze drying…
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Yili, das größte Molkereiunternehmen Asiens, hat zum zweiten Mal herausragende Doktoranden für ihre Doktorarbeit ausgezeichnet, in der sie…
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Im Rahmen der Dechema Jahrestagung Process Net Fachgruppe Trocknungstechnik vom 11.-13.03.2024 in Magdeburg erhielt unsere wissenschaftliche…
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Im Rahmen der Dechema Jahrestagung Process Net Fachgruppe Lebensmittelverfahrenstechnik am 27. – 28.02.2024 in Quakenbrück erhielt unser…
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Till Sickert (KIT) und Isabel Kalinke (TUM) gewannen den ersten und zweiten Präsentationspreis auf dem 57th Annual Microwave Power Symposium (IMPI 57)…
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Wir bedanken uns bei Müller, Rational, Nestlè, Natec, Hochland, Handtmann, Böhringer Ingelheim und Gelita für die tollen Erfahrungen, die wir im…
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Till Sickert, Isabel Kalinke, Jana Christoph and Volker Gaukel: Microwave-Assisted Freeze-Drying with Frequency-Based
Control Concepts via…
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Michael Reitmaier , Ulrich Kulozik:
Temperaturgesteuerte Gelierung von Kaseinkonzentraten durch die Verwendung von Sauermolkenpermeat als…
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Petra Först hat zum 1. Oktober 2022 die neue Professur Food Process Engineering an der Technischen Universität München (TUM) übernommen. Im…
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